Ucapan Selamat lebaran bahasa Jawa


Sucineng ati, tumatining laku, ngaturaken SUGENG RIYADI
bilih wonten kalepatan nyuwun agungi samudro pangaksami.
Kulo nyuwun gunging pangapunten sedanten kalepaten
lahir dumugi ning batos boten langkung ngaturaken sugeng Iedul Fitri,
mugi Gusti Allah Ingkang Kuoso paring ridho lan rahmatipun dumateng kito sedoyo.
Amien…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s